blog background

09 November 2010

hey! aii punya heart tgh digeletek marah ni taw..jgn main-main

salam n hye reader's....

tingukkk tjuk ntry pun da taw kan...whut da hell happen bebehh..??huhu...tensi gua ni..td ada paper major..p'kmbgn sosioemosi knk2..hukhuk..soalan blh tahan kick + b'bisa..huhu...tp kejadian td mmg xda di terima akal aku yg tgh bengong tyme ni ok! Ekceli aku tlah d tegur 2 kali d dlm dewan...huhu..rsa2 mcm "hencekPenungguExam"*dlm bhsa saintifiknya aku kurg taw tu 'm' gua la..huhu..gila hampehhhh


Situasi 1 : Smsa krts xm diedarkn
Tempat : tapak peperangan 'aku'
Masa : masa sblm jwb

Dewan xm, 9 NOVEMBER 2010 - seorg hencekPenungguExam *bukan penunggu gua ya..tp mrka sepupu..haha tlh men-sound-cek 'aku' smsa beliaw m'berikn krts soalan. "Jgn buka dulu.." padahal menurut saksi kejadian 'aku' cuma ambil pen utk tulis angka giliran di dpn krts soalan.*monolog-dlmn -> mcm la fes tyme 'aku' ambk xm..mskkn ni da7 kali xm 'aku' ikut d sini..huhu..teguran beliaw tlh m'ybbkn 'aku' blh m'dpt malu setaun.. sekian terima kasih..BERNYANYI*aka bernama


Situasi 2 : Semasa hmpir tamat msa xm
Tempat : Tapak peperangan 'aku' lg sekali*da mmg sna tmpt 'aku'..xkn jln2 kut!
Masa : beberapa minit sblm abis msa xm

Dewan xm, 9 NOVEMBER 2010 sekali lagi - HencekPenungguExam sekali lagi tlh m'bt double-sound-cek t'hdp 'aku' smsa 'aku' sibuk memerah keringat-air-mata-darah utk m'jwb soalan esei. Tinggukk kertas jwpn 'aku'.."eh! knpa xtulis dua2 muka surat..MEMBAZIR sahaja..". 'Aku' "..........." HencekPenungguExam berkata utk cover krna menegur 'aku' "tulis angka giliran...". Menurut saksi-x-kejadian, 'aku cuba meng-explain tp hnya t'luah dgn renungan-sakit-ati. Monolog-dalaman yg dilaporkn, "eh! 'aku' punya suka la.. mnalah taw 'aku' maw tambah jwpn lg..buli tulis di blkg krts tu. Cikgu 'aku' dulu ckp pemeriksa bukan robot, jd sngkn la dia utk m'bca jwpn-dgn-tulisan-cakar-ayam kamu tu dgn tulis satu-satu kertas..faam..?".Panjang sungguh menolog-dalaman tuh..! . Disamping itew*ala2 karangan SPM, aku men-try-utk-explain tpkan xblh bt bising bukankah peraturan xm tuh..adakah peraturan itu hanya utk calon xm sahaja..??. Buat u-turn balik, lgpn 'aku' pikir xda masa lah 'aku' maw jawab persoalan itew. Lebih baik 'aku' try habiskan jwpn soalan. Tetapi memandangkn, hencekPenungguExam telah mem-spoil-kan idea, 'aku' tlah kehilangan b'juta2 word yg hndk ditulisnya. 'Aku' sangat kiciwa hingga dot dot dot. BERNYANYI*aka bernama..


dot dot dot tersebut adalah....jeng jeng jeng..anda adalah dinasihati utk menutup sblh mata krna sebentar lg anda akan menyaksikan tetttt...yg sgt2 menakutkan..beliaw merupakan 'aku' slps m'bt plastik surgery krna terlalu kiciwa. Beliaw juga merupakan sepupu-kepada-anak-makCik-sebelah-rumah-janda-berhias-nenek-belah-bapa-kau-punya-jiran-punya-sepupu-sepapat..hahaha..panjang gila bai!-Sarip Dol samseng kampung Dusun..teeeheee..saksiknlah...

....


....


...


....


....


....



....



................








?????












text mising###

















inilah beliaw..samseng kan kan kan



maw pecah kepara ka..??



wa manyak ging taw...!



hahaha..
sila takut sekarang...
cik juru jerawat sungguh xsporting nk muncul tyme xm..huh!
wa bukan ahlong wa cuma sepupu dia nk tolong..haha


tinggukkk..aii buli transpom..klh transformer
bertukarrrrrrr....!
hahahaha


harap maaaaapp siaran ini berbayar...
siaran tlah t'lebih had..



t'paksa tutup muka krna tlah dpt malu setaun..haha
sesiapa yg mengenali ini amoi, sila laporkn beliaw kpda buku2 yg menanti di talian-x-bebas-tol 123456 dengan pesanan dr penaja :
hoiiii..ada 3 paper lg la hanggukkk..sila la study kembali..!
perjuangan-belum-selesai




apa yg ko merepek ni setaaannn..miahaha

sila ketawa dgn laju-laju skrg sblum anda menyesal...!hahahahahawahahahakahakahkhamiahahhhahaha... ok! c gillaaa-tlah-menjdi-gillaaaa....babaiii u'olls..


oh ya..! before mak lupa la nyahh..today is tuesday..haha..mmg la mangkuk..! ari ni 9 Nov 2010 my dearest GF n lovely BFF besday sweet 21th..sweet lg ka tuh..?? ntahh..sweet whut..?haha

maw b'knln sila la ke fb beliaw..haha..
promosi kwn d blog sndri..xslhkan..ngehh ~.~"


nota bantal buchuk : aii bkn apa la u'olls...cuma t'kilan la sbb bkn aiii xdpt jwp semua soalan wlupn aii yakin 100% jwpn tu hampir salah*blum salah lg oke! hanya gara2 teguran hencekPenungguExam*xkuasa mak nk mention nma btul atau bukan nama sebenar dia nyahh..bikin panas n ilang mud saja kankankan...ok la..wish me luck guys for another 3 paper's more..! tocheee..arigato...gambateeeGurl!

3 comments:

Anonymous said...

clieceMum
[url=http://healthplusrx.com/colorblindness]colorblindness[/url]
keesychiannah

Heidi Shafiq said...

get ur best shot.. :)

Fatin Amalina said...

heidi: hahaha..otak tgh gila msa shot tu..tengs sbb sudi ke belog ni ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...