blog background

12 July 2010

SubahanAllah, Maha Suci Allah

cuba lihat titik pada kalimah ALLAH selama 10 saat dan alihkan pandangan pada dinding kosong..lihatlah keajaibannya..subahanAllah..rasa sangat kagum dengan ilusi mata kurniaan-Nya ni..


aku da try..SUBAHANALLAH...mmg timbul rasa kagum ni. Aku ambil pic ni dr FB someone yg muncul dlm wall FB aku. Try la ye adik2, abg2, kaka2, puan2, tuan2 dan sekalian alam.*cettt..mcm la korang baca kan kan kan..hhahahaah

papaiiiii

nota bantal buchuk: bnyk benda aku maw tulis sini, tp xda mood la der.hehehe. Mood shooping jew yg ada lately ni. Besa la kan, elaun bru jew kuar. Tp, da lari bajet ni. Apa macam ni doh..?? hehe ~.~

3 comments:

miss yanie said...

babe. aku try da. btl la. subahanAllah...

AiZ said...

^__^ hebat.. ^__^




Aiz latest entry
Blogger jenis apakah kamu? PENIPU?
Original waka waka bukan shakira la
Negara millionaire yang miskin



ingin buat link seperti ini juga? Klik disini

Fatin Amalina said...

babe: subahanAllah..maha suci Allah..

Aiz: itulah karya t'agung..subahanAllah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...